Organisatie

Porter Schoonmaak is een fullservice dienstverlener binnen de schoonmaakbranche. Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring met zowel regulier schoonmaakwerk als specialistische reiniging. Wij van Porter Schoonmaak zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een schoon en goed onderhouden aanzicht van uw huis, kantoorpand of bedrijfsruimte. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit verschillende segmenten door geheel Nederland. Enkele opdrachtgevers waar u aan kan denken zijn; Overheidsinstellingen, Financiële instellingen, Autodealers, Commerciële dienstverleners als ook Zorginstellingen. Tevens scharen wij ook Verenigingen van Eigenhuis (VvE) als particulieren tot onze klantenkring.  

Het doel binnen Porter Schoonmaak is om de schoonmaak weer terug te brengen naar de basis, zonder ingewikkelde overbodigewerkprogramma’s, protocollen of onduidelijkheden. Door duidelijke afspraken te maken zijn wij van Porter Schoonmaak in staat om u als opdrachtgever meerdere diensten te leveren die zorgen voor een schoon aanzicht van uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Verder zijn wij van Porter Schoonmaak ook in het bezit van een Telescopisch wassysteem waarmee wij zelfs de meest onbereikbare plekken vakkundig kunnen reinigen.

Wij van Porter Schoonmaak streven ernaar om met zowel onze particuliere als zakelijke opdrachtgevers een langdurige relatie op te bouwen waarbij wij een betrouwbare partner zijn bij het juist uitvoeren van de afgesproken opdrachten.

Mocht u meer willen weten of vrijblijvend een offerte laten opstellen, neem dan gerust contact met ons op via info@porterschoonmaak.nl of bel 06-53540181.